Αποκάλυψη της σκευωρίας εναντίον της πόλης μας!

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Μαρκόπουλο και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Ζεμπίλη, η ο μ ό φ ω ν η α π ό φ α σ η ! ! ! του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων για μ ε ρ ι κ ό α π ο χ α ρ α κ τ η ρ ι σ μ ό της Δημοτικής Αγοράς.

Λύθηκε έτσι η απορία των Χαλκιδέων πολιτών γιατί καθάρισαν εσπευσμένα τη δημοτική αγορά, ύστερα από τόσους μήνες, που την είχαν αφήσει να «πνίγεται» στο σκουπίδι!!!!
Ήθελαν οι σεναριογράφοι ένα «καθαρό τοπίο» για να στήσουν το σκηνικό που θα παιζόταν η παράσταση : προεκλογικές αστειότητες ! ! !

Αποκαλύπτεται περίτρανα ο ρόλος των παραγόντων της Κυβερνητικής Παράταξης που μπλοκάρισαν το θέμα της κατεδάφισης το 2005 αλλά και το παιχνίδι που έστησαν με την απόρριψη της εναλλακτικής πρότασης για μερικό αποχαρακτηρισμό, που είχαμε καταθέσει από κοινού Δήμος Χαλκιδέων και Τεχνικό Επιμελητήριο.

Σήμερα την επαναφέρουν με τη μορφή ομόφωνης απόφασης του Κ.Σ.Ν.Μ.
ως προεκλογική εξαγγελία τόσο του κ. Υπουργού όσο και του φίλου του, Δημάρχου!!!
Μάλιστα δεν δίστασαν να προσδιορίσουν και τις αρχές του έτους 2010 ως χρόνο δημοπράτησης του έργου!!!
Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το περιφερειακό πρόγραμμα γιατί όπως είπε ο κ. Υπουργός: « έχουμε αφήσει ένα χώρο για την πίστωση στο Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας» ! ! !

Πέρα από τον εμπαιγμό των πολιτών,
πέρα από την απροκάλυπτη μεθόδευση εν μέσω προεκλογικής περιόδου,
πέρα από τη αοριστολογία ως προς τη χρηματοδότηση του έργου,
πέρα από την προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις,
μακάρι να μπορούσε να απαλλαγεί η Χαλκίδα μας απ΄ αυτό το άγος.

Δυστυχώς όμως κι αυτή η εξαγγελία εκτιμάμε πως εντάσσεται στην ύστατη κι απέλπιδα προσπάθεια της Κυβερνητικής παράταξης να αντιστρέψει το ήδη αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει με τις πολιτικές της και που το εισπράττει ως αποδοκιμασία αποχωρούσα από την εξουσία.

Για την παράταξη

Ο επικεφαλής

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *